Rozšiřujeme vývojový tým, třeba hledáme právě tebe 🤔

Rozšiřujeme náš vývojový team a hledáme profesionály, kteří mají rádi nové výzvy a projekty, které přináší radost nejen jim, ale také tisícům uživatelů.

Nabízené pozice:

  • REACT (TypeScript), MUI Frontend Developer - Medior, Senior
  • PHP programátor interních aplikací
  • .NET (C#) Backend Developer - Medior, Senior

Způsob spolupráce: full-time / part-time  
Lokace: Turnov 

více info na kariérní stránce

O nás:
Jsme dynamická firma, která se nebojí výzev a průkopnických řešení. Naším cílem je poskytovat inovativní a uživatelsky přívětivá řešení v oblasti bezpečnosti a řízení lidských zdrojů. Pracujeme pro širokou škálu odvětví - od výrobních podniků po školy a nemocnice. Náš vývojový tým čítá 10 specialistů s různými technickými dovednostmi.

Náš produkt se jmenuje Aktion

Systém Aktion představuje moderní bezpečnostní a HR platformu postavenou na třívrstvé serverové architektuře s využitím MSSQL databáze. Tato inovativní platforma je navržena s důrazem na bezklíčové otevírání dveří, evidenci přítomnosti a docházky osob. Navíc se specializuje na integraci      s kamerovým systémem a dalšími technologiemi budov, poskytující tak komplexní řešení pro efektivní správu bezpečnosti a lidských zdrojů.

AKTION nabízí plně škálovatelné prostředí od objektů s menším počtem vstupů až po rozsáhlé provozy s několika tisíci osob a dveří. Současně nabízí přidanou hodnotu pro náročné provozy, které vyžadují funkce jako propojení na grafické nadstavby, propojení s externími systémy, odesílání alarmových zpráv, BI reportů či notifikací, přehrávání videa dle typu události na snímači či rozpoznání RZ vozidel. Náš systém je vyráběn v ČR včetně všech důležitých HW komponent.

Více o Aktionu se dočteš na webu www.aktion.cz